petek, 13. junij 2014

Cene otroških vozičkov



Nakup otroškega vozička v večini primerov postane popoldanski hobi,  saj je potrebno dobro preštudirati ogromno količino ponudbe, ugodnosti in posebnih  akcij. Preden se odločimo za končni nakup,  moramo obiskati kar nekaj fizičnih in spletnih trgovin, tako doma in v bližnji okolici, marsikdo pa se za nakup odloči v kateri izmed sosednjih držav.

Cene otroških vozičkov so lahko zelo različne, tudi do nekaj 100 € za enak model. Zaradi tega pa gotovo ni straha, da ne bi našli vozička, ki bo popolnoma ustrezal našim potrebam, željam in finančnim zmožnostim.
Otroški voziček (http://www.otroskivozicki.si/) lahko dobimo že za 100 €, lahko pa zanj odštejemo tudi več kot 1000 €, realna cena v razmerju do kakovosti pa je gotovo nekje vmes. Voziček za 100 € gotovo ni enako kvaliteten kot tisti za 1000 €, vendar pri slednjemu plačamo tudi dizajn in znamko, udobje pa je enako primerljivo vozičku srednjega cenovnega razredi. Dražji vozički imajo tudi več dodatkov (lupinica, senčnik, mreža proti mrčesu, dežna prevleka, zimski set…), ki pa jih lahko dokupite tudi posamično, v kolikor jih ne prejmete ob nakupu otroškega vozička. Športni vozički so a priori cenejši, vendar se ti vozički uporabljajo kot dodatni voziček in ga nikakor ne morete uporabljati v prvih mesecih otrokovega življenja.
Najbolj priljubljeni otroški vozički so v cenovnem razponu od 300 do 600 €, saj ti zadovoljijo potrebe tudi najbolj zahtevnih staršev  in večinoma vsebujejo tudi dodatke, ki so nepogrešljiv za novopečene starše. To je sicer zelo pavšalna ocene, saj boste lahko na spletu našli enak voziček kot v fizični trgovini, le da bo na spletu cenejši. V kolikor pa vaše iskanje razširite na tuje spletne ponudnike, bodo lahko cene še nekoliko nižje.
V kolikor pa boste kupovali rabljen otroški voziček, boste seveda privarčevali kar nekaj denarja in boste za nižjo ceno dobili neprimerno višjo kvaliteto. Ko pa kujete rabljeno otroško opremo, se v živo prepričajte o njeni uporabnosti in videzu, saj vam slabo ohranjen  in dotrajan otroški voziček ne bo kaj dosti koristil! Gotovo pa velja, da spletni oglasniki ponujajo kopico rabljene opreme, ki deluje kot nova, veliko pa boste privarčevali že če se boste odločili za nakup v eni izmed spletnih trgovin.

Ni komentarjev:

Objavite komentar