petek, 30. november 2012

Zanimive in kreativne igrače Vilac

Igrače so pomemben del v otrokovem življenju, saj ga spremljajo ves čas odraščanja. Pri tem se starši vsakič bolj zavedajo pomena kvalitetnih in vrhunsko narejenih igrač, ki malčku ne morejo škoditi. Tega se danes zavedajo tudi številna podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo igrač. Med njimi je tudi francoski proizvajalec kreativnih igrač za otroke Vilac. Slednji je usmerjen v proizvodnjo lesenih igrač za otroke, ki prinašajo veselje. Seveda poleg lesenih materialov uporabljajo tudi ostale, varne in najbolj kvalitetne materiale za izdelavo igrač.

Ker je danes združitev koristnega s prijetnim ključnega pomena, se je tudi proizvajalec odločil, da bo proizvajal predvsem uporabne igrače. Kaj to pomeni? Vilac izdeluje tudi komplete za peko. Le tako lahko otrok v največji možni meri združi prijetno s koristnim. Pri tem so prav tako zadovoljni starši, ki delijo uporabne nasvete za malčka.




Portal loncekkuhaj.si ima na voljo le vrhunske igrače za otroke, med katerimi so tudi mali in veliki seti za peko od proizvajalca Vilac. Z zanimivimi oblikami setov bo tako otrok kar najbolj zadovoljen. Priznani francoski proizvajalec Vilac v setih ponuja poleg lesenih izdelkov za igranje in peko tudi silikonske modelčke. Peka peciva s starši bo sedaj zabavna in nekaj povsem drugačnega. Na silikonske modelčke se sestavine ne primejo, kar otroku da dodaten pogum za peko in učenke kuharskih mojstrovin.

Seveda Vilac ni pozabil niti na priljubljene risane junake. Zagotovo se vsak spominja priljubljene risanke Barbapapa, ki je zadnje čase ponovno izjemno priljubljena. Kuhanje s setom Barbapapa bo za otroka še bolj zabavno. Malčki lahko naredijo popolnoma nove oblike risanih junakov v obliki zabavne Barbapape in Barbamame. Zaradi silikonskih modelčkov bo pecivo vedno popolnih oblik, saj se ne bo prijelo na model.

V otroku je potrebno skozi celotno otroštvo spodbujati kreativnost in samostojnost, zato je  seti za peko vse to mogoče. Tako ga boste kar najlažje naučili pripravljati izvrstno pecivo, ki ga bo razveseljevalo in mu dalo veselje za samostojno ustvarjanje. Set Vilac so popolnoma varni in ustvarjeni posebej za ustvarjalne malčke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar